tisdag, februari 14, 2006


Har konglomeratet Sony - Ericsson bestämt sig för att försöka krossa Apples iPod nu? Den här har iallafall fått mig att fundera. Sony Ericsson W950i verkar vara ett tecken på det.

4Gbytes lagringsutrymme, 3G och en snygg design. Det är IMO uppenbart att SE ytterligare tar täten i 3G-telefonmarknaden.

Noterade snabbt att den iallafall kunde ha AAC ljud som ringsignal. Kan den spela AAC-ljud som musik också så verkar det som att Sony äntligen släppt ATRAC.

4 kommentarer:

ilves70 sa...

finns stora minus också

Det är en Sony, skulle aldrig lägga pengar på en produkt från ett gangsterföretag

DRM, proprietär teknik, minneskort, filformat. Bra om de har obegränsat eller icke försvårat stöd för mp3, ogg osv. men det tror jag när jag ser det.

Robert Wennberg sa...

Din ståndpunkt när det gäller Sony är känd.
Men det jag kommenterar här är den är designen, lika snygg som Apple iPod, IMO. Stöd för Mp3 har ju SE på min gamla P900. Hur obegränsat det är har jag inte brytt mig om och kolla då jag inte vill lyssna på mp3or på telefonen.

Men även om jag tycker att Nokia 770 är en designkatastrof, åter igen IMO, så är den ändå så intressant att jag säkert köper en om den ligger mellan 3000 och 3500.

ilves70 sa...

Min ståndpunkt kring giriga och orättfördiga företag begränsar sig inte bara till Sony och Ericsson, utan även Microsoft, Gillette, Nestle, Wal-mart, Dell osv. :)

Ang.- telefoner så skulle jag aldrig lägga pengar på en sån. Höjdpunkterna på telefoner kom kring 1999 då de nådde samma batteritid som de nuvarande. Allt annat krafs som kameror osv klarar jag mig utan. Skulle helst köpa en helt nu 6210i t.ex. Lätt, liten, lååång batteritid och gjordes 1999.

Robert Wennberg sa...

Jo den är väl jämförbar, skulle jag tro, med Ericssons T39. Den ultimata 2.5G telefonen från Ericsson. Tror pappa har en sån där 6210i.